Pupil·latge


Què és el nostre pupil·latge de cavalls?

 

A l'HIPICA EL MAS DELS CAVALLS a Matadepera tenim a disposició dels propietaris de cavalls particulars boxes en els quals poder estabular-los distribuits en diverses naus amb amplis boxes, cadascun d'ells amb el seu abeurador y menjadora. Els cavalls si és desitja podràn estar durant el dia al paddock i al vespre al box.

 

Pupil·latge de cavalls, cura i manutenció.

 

La principal activitat de la nostra hípica està destinada a la cura i manutenció dels cavalls allotjats en aquest centre a Matadepera. A les nostres instal·lacions comptem amb: amplis boxes, guadarnés, zona de dutxes, pistes, etc.

 

Així mateix, per als propietaris comptem amb dos pistes exteriors de treball i una rodona per donar corda, per a l'ús dels clients, comptant a més amb un entorn envoltat de vies pecuàries i camins que recorren el camp i boscos amb els millors paratges naturals que ens envolten.

 

Alimentació dels cavalls en pupil·latge

 

A les nostres instal·lacions de pupil·latge per a cavalls, es cuida rigorosament l'alimentació, utilitzant aliments naturals i farratges de producció pròpia, això juntament amb una atenció 24 hores i uns horaris fixes de menjar repartits en tres àpats diaris

 

Personal d'atenció als cavalls

 

L'hípica disposa d'un personal tècnic per la millor cura dels cavalls allotjats, entre els quals compta amb: veterinari, ferrador, professors d'equitació, mossos, etc.

 

L'horari d'obertura de les nostres instal·lacions és força ampli per tant és fàcil compaginar aquest esport i el pupil·latge dels cavalls amb altres activitats o amb horaris laborals.

 

TARIFA PUPIL·LATGE

 

Preu del pupil•latge (disposem de boxes i paddocks): 300 euros / mes (IVA inclòs)

El preu inclou la neteja regular de l'estable amb llits de viruta, l'ús de les instal•lacions i els tres àpats diaris de farratge i pinso compost.

 

També s'admeten estades temporals o de cavalls en trànsit.